ΙΗ’ Πανελλήνιοι Αγώνες Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων

Το διήμερο 2-3 Δεκεμβρίου 2012 διεξήχθησαν στη Ρεντίνα οι  ΙΗ’ Πανελλήνιοι Αγώνες Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων.  Με απόφαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Δ. , οι αγώνες φέτος αφιερώθηκαν στη μνήμη των πεσόντων ηρώων του Α’ Βαλκανικού Πολέμου που απελευθέρωσαν την Μακεδονία μας και διπλασίασαν την Ελλάδα.  Οι αγώνες είχαν εξαιρετική επιτυχία. Δήλωσαν συμμετοχή πολλές Λέσχες και πήραν μέρος 14 τετραμελής ομάδες, από τις Λέσχες-μέλη της Ομοσπονδίας.  Την διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων  ανέλαβαν  φέτος οι  Λ.Ε.Δ. Έβρου και Σερρών.  Πρώτη ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα της Λ.Ε.Δ. Κοζάνης, 2η  αναδείχτηκε η ομάδα της Λ.Ε.Δ. Κρήτης και 3η  η ομάδα της Λ.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης.
Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου το ΔΣ της Ομοσπονδίας και σχεδόν όλοι οι αθλητές συμμετείχαν στο μνημόσυνο του αδικοχαμένου προ 10 ετών ΔΕΑ Μιμιλίδη  Αχιλλέα και συλλυπήθηκαν την οικογένειά του.
Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2012 έγινε στη Ρεντίνα, στην  αίθουσα του Κ.Ε.Α.Π. , συνεστίαση  όλων των ομάδων, του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Δ., των Υποδιοικητών της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών-Αλεξιπτωτιστών και των Διοικητών Δ’ Μοίρας Καταδρομών και Κ.Ε.Α.Π. και στη συνέχεια η απονομή των επάθλων και των αναμνηστικών.
Η Π.Ο.Ε.Δ. μετά την επιτυχή έκβαση των αγώνων ευχαριστεί θερμά:
- Την Δ.Ε.Δ. /Γ.Ε.Σ. , την 1η Μ.Π. , την 1η ΤΑΞΚΔ-ΑΛ, την Δ’ Μ.Κ. και το Κ.Ε.Α.Π. για την συμβολή τους στην επιτυχία των αγώνων και για όλες τις εξυπηρετήσεις.
- Τους Προέδρους  των Λ.Ε.Δ. Έβρου και Σερρών κ.κ. Θεόδωρο Γαβριηλίδη και Κωνστ. Μελαχροινό, καθώς και τους συνεργάτες τους, για την άψογη καθ’όλα διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων.
- Τις συμμετέχουσες και τις νικήτριες ομάδες, συγχαίροντας τις ιδιαίτερα .
- Όλες τις Λέσχες για την συμμετοχή τους στους αγώνες, είτε με τις ομάδες τους, είτε με τους κριτές.
Τέλος η Ομοσπονδία σας  εύχεται  ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ στους ΙΘ’ Πανελλήνιους Αγώνες Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων το 1ο 10ήμερο του Δεκεμβρίου 2013.

Σύνδεση Μέλους

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8