5η αγωνιστική συνάντηση αλεξιπτωτιστών ΠΟΕΔ 2011

Το Σαββατοκύριακο 09 και 10 Απριλίου 2011, πραγματοποιήθηκε 5η Αγωνιστική Συνάντηση Αλεξιπτωτιστών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.).
Η 5η Αγωνιστική Συνάντηση Αλεξιπτωτιστών Π.Ο.Ε.Δ. 2011 είναι αγώνας αλεξιπτωτισμού περιλαμβάνει προσγειώσεις ακριβείας τριών (3) αλμάτων στατικού ιμάντα ή ελεύθερης πτώσης με παραλληλόγραμμο αλεξίπτωτο από ύψος 3.500 ft. με τρεις κατηγορίες : 1η κατηγορία Νέων Αλεξιπτωτιστών Π.Ο.Ε.Δ., 2η κατηγορία Αλεξιπτωτιστές Π.Ο.Ε.Δ. και 3η κατηγορία Αλεξιπτωτιστές Π.Ο.Ε.Δ. κατηγορία ΟΡΕΝ, ο αγώνας έλαβε χώρα στο Αεραθλητικό Κέντρο Πολυκάστρου - Ν. Κιλκίς.
Επίσης από την Κατηγορία ΟΡΕΝ επιλέγετε 5μελή ομάδα από αλεξιπτωτιστές, που επιθυμούν να πλαισιώσουν την ομάδα της Π.Ο.Ε.Δ., που θα συμμετέχει στους αγώνες αλεξιπτωτισμού της U.E.P. που θα γίνουν στην Πολωνία 27–31 Ιουλίου 2011.
Ο αγώνας διοργανώθηκε από τη Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας σε συνεργασία με την Σχολή Αλεξιπτωτιστών της Ελληνική Αεροπορική Ακαδημία.
Οι αγωνιζόμενοι έφτασαν στις 08:00 π.μ. του Σαββάτου,09 Απριλίου στο αεροδρόμιο Πολυκάστρου, όπου αγωνίστηκαν πραγματοποιώντας άλματα στατικού ιμάντα και ελεύθερης πτώσης από ύψος 3500ft, με σκοπό τις προσγειώσεις ακριβείας.
Άλματα για Σαββατοκύριακο 09 και 10 Απριλίου 2011 πραγματοποίησε μονό η 1η κατηγορία Νέων Αλεξιπτωτιστών Π.Ο.Ε.Δ. και η 2η κατηγορία Αλεξιπτωτιστών Π.Ο.Ε.Δ. η 3η κατηγορία Αλεξιπτωτιστές Π.Ο.Ε.Δ. κατηγορία ΟΡΕΝ δεν ολοκληρώθηκε γιατί δεν το επέτρεψαν οι καιρικές συνθήκες.
Η 5η Αγωνιστική Συνάντηση Αλεξιπτωτιστών Π.Ο.Ε.Δ. 2011 συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Μαΐου 2010, με τους αγωνιζόμενους που έφτασαν στις 08:00 π.μ. του Σαββάτου, 28 Μαΐου 2011, στην ζώνη ρίψεων στην Πάχη Μεγάρων όπου αγωνίστηκαν πραγματοποιώντας άλματα ελεύθερης πτώσης, με σκοπό τις προσγειώσεις ακριβείας.
Ο αγώνας ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής, 29 Μαΐου.

Οι τρεις πρώτοι νικητές της 5ης Αγωνιστικής Συνάντησης Αλεξιπτωτιστών Π.Ο.Ε.Δ. 2011 ανά κατηγορία ήταν οι :

Στη 1η κατηγορία Νέων Αλεξιπτωτιστές Π.Ο.Ε.Δ. αναδείχθηκε :

1ος νικητής ο Θυμίοπουλος Χρήστος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ.Πιερίας
2ος νικητής ο Παντελιάδης Ισαάκ της Λ.Ε.Κ.ΑΛ.Πιερίας
3ος νικητής ο Κούκος Ηλίας της Ελληνικής Αεροπορικής Ακαδημίας Θεσ/νίκης.

Στη 2η κατηγορία Αλεξιπτωτιστών Π.Ο.Ε.Δ., κατηγορία Αλεξιπτωτιστές Π.Ο.Ε.Δ. αναδείχθηκε:

1ος νικητής ο Ζήκος Δημήτριος από την Λ.Ε.Κ.ΑΛ.Πιερίας
2ος νικητής ο Τερζής Ευστράτιος από τη Λ.Ε.Κ.ΑΛ.Πιερίας
3ος νικητής ο Μακκάς Κων/νος απο τη Λ.Ε.Κ. Λάρισας.

Στη 3η κατηγορία Αλεξιπτωτιστών Π.Ο.Ε.Δ., κατηγορία ΟΡΕΝ αναδείχθηκε:

1ος νικητής ο Λυκάκης Ιωάννης από την Λ.Ε.Κ.ΑΛ.Πιερίας
2ος νικητής η Λυκάκη Μαρία από τη Λ.Ε.Κ.ΑΛ.Πιερίας
3ος νικητής ο Καψάλης Κων/νος απο τη Λ.Ε.Κ.ΑΛ.Πιερίας.

Επίσης με την ολοκλήρωση των αλμάτων της 1ης Κατηγορίας Νέων Αλεξιπτωτιστών το μέλος της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας, Θυμίοπουλος Χρήστος παρέλαβε τις Πτέρυγες και το Δίπλωμα Αλεξιπτωτιστή Στατικού Ιμάντα S/L της Σχολής Αλεξιπτωτιστών της Ελληνικής Αεροπορικής Ακαδημίας.

Σύνδεση Μέλους

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8