Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στα γραφεία της Ομοσπονδίας

Την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στα γραφεία της Ομοσπονδίας, κατά την οποία εγκρίθηκε ομόφωνα η αίτηση της ΛΕΚ Νήσου Κω να γίνει μέλος της ΠΟΕΔ και αποφασίστηκε η σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας για την Κυριακή, 28 Μαρτίου. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε διάλεξη του Καθηγητή της Σχολής Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ Παναγιώτη Εσκίογλου με θέμα: «Κλιματική αλλαγή : αίτια, επιπτώσεις, προτάσεις» στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, η οποία άφησε άριστες εντυπώσεις για τον εμπεριστατωμένο και γλαφυρό τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε. Με το πέρας της διαλέξεως ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας τίμησε τον ομιλητή με την πλακέτα της ΠΟΕΔ. Επακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας μας, τυχερός της οποίας ήταν το Επίτιμο Μέλος μας Εφοπλιστής Καπετάν Μιχάλης Γκιγκιλίνης. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη δεξίωση.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλέκας, Γιάννης Ιωαννίδης και Κώστας Κιλτίδης, οι τέως βουλευτές Γιώργος Ορφανός και Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Διοικητής του Γ΄ ΣΣ/NDC-GR Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Θεοφανίδης, οι Επίτιμοι Υπαρχηγοί ΓΕΣ και Διοικητές ΣΣ Αντιστράτηγοι ε.α. Αθανάσιος Καραντζίκος, Χαράλαμπος Τσιτσιμπίκος, Δημήτριος Χαντζής και Ιωάννης Ζούκας, ο Γενικός Επιθεωρητής Π.Υ. Β. Ελλάδας Αντιστράτηγος ΠΣ Κωνσταντίνος Κεσαπίδης, οι Διοικητές της Ι ΜΠ, της 1ης ΤΑΞ ΚΔ-ΑΛ και της 71 Α/Μ ΤΑΞ, ο Διευθυντής του Πολεμικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, ο Επιτελάρχης του Β΄ ΣΣ, οι Πρόεδροι της ΕΑΑΣ Θεσσαλονίκης και του ΣΕΑΝΘ, εκπρόσωποι της ΕΑΑΑ Ν. Θεσσαλονίκης και του Νομάρχη, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Μιχάλης Τζιόλλας, οι Αντιδήμαρχοι Θεσσαλονίκης Νίκος Παπαγιαννόπουλος (ως εκπρόσωπος του Δημάρχου), Βενιαμίν Καρακωστάνογλου και Θεόδωρος Αθανάσαρος, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Αλεξανδρής, ο εντεταλμένος Νομ. Σύμβουλος Δημ. Βάνης, η εντεταλμένη Δημ. Σύμβουλος Άννα Ευθυμίου, ο Αρχισυντάκτης του περιοδικού μας κ.α.
Μας έστειλαν επιστολές με ευχές, γιατί δεν μπορούσαν να παραστούν αυτοπροσώπως, ο Βουλευτής Χαλκιδικής Γεώργιος Βαγιωνάς και ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγ. Βενιζέλος μας έστειλε τον εξής χαιρετισμό:
"Δυστυχώς οι υποχρεώσεις μου δεν μου επιτρέπουν να παραστώ σήμερα στην τόσο αισιόδοξη αυτή συνάντησή σας με την οποία ανανεώνετε τους δεσμούς που σας ενώνουν και χαράζετε συμβολικά μία νέα αφετηρία για τις προσπάθειες και τις επιδιώξεις σας.
Εύχομαι το 2010 να είναι ειρηνικό, αποτελεσματικό και θετικό για την πατρίδα μας και όλο τον κόσμο, να είναι ένα έτος υπέρβασης της κρίσης, να είναι ένα έτος που θα δώσει ελπίδα και προοπτική σε όλους μας.
Εύχομαι επίσης σε όλους σας αλλά και στις οικογένειές σας υγεία και προκοπή και κάτι ακόμα : Το χρόνο αυτό η κάθε μια και ο καθένας από εμάς να πλησιάσει όσο γίνεται περισσότερο τα όνειρά του.
Χρόνια πολλά."

T33-30F-BASILOPITTA-24-1-2010-107_thumb T33-30F-BASILOPITTA-24-1-2010-122_thumb T33-30F-BASILOPITTA-24-1-2010-123_thumb
T33-30F-BASILOPITTA-24-1-2010-125_thumb T33-30F-BASILOPITTA-24-1-2010-130_thumb T33-30F-BASILOPITTA-24-1-2010-132_thumb

Σύνδεση Μέλους

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8