ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2005

Ο Άγγελος Ζαχαρίας μέλος της ΛΕΚ Θεσσαλονίκης παλιός Καταδρομέας (Ανθυπολοχαγός της Ε΄ ΜΚ το 1965) μάθαμε ότι δημιούργησε στα Σκόπια πριν 2 χρόνια εργοστάσιο, που πάει περίφημα. Παράγει κλιματιστικά και είδη θερμοκηπίου και εξάγει τα προϊόντα του σε όλες σχεδόν τις βαλκανικές χώρες.

Βέτο και δημοψήφισμα για την ένταξη των Σκοπίων που δεν θα επιτρέψουν την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ πριν από την επίλυση της εκκρεμότητος για το όνομα, ζητά ψήφισμα της κίνησης πατριωτικής αφύπνισης «ΟΜΑΔΑ 21», που το υπέγραψαν προσωπικότητες, πολιτικοί, πανεπιστημιακοί, διπλωμάτες, στρατηγοί, επίτιμοι ανώτατοι δικαστικοί, συγγραφείς, καθώς και αρκετά αξιόλογα μέλη της ΛΕΚ Θεσσαλονίκης. Στον πρόεδρο της «ΟΜΑΔΑΣ 21» Μακεδονίας Θράκης Αντώνη Δασκόπουλο αξίζουν συγχαρητήρια.

Μεγάλες παραγγελίες για εξαγωγές σε σιτηρά, καλαμπόκι, και βαμβακόσπορο έχει το επίλεκτο μέλος της ΛΕΚ Σερρών Βαγγέλης Αλεξανδράκης. Τα ξηραντήρια - σιλό βρίσκονται στο Νέο Σκοπό και οι αποθήκες του στο Βαλτοτόπι Σερρών. Οι εξαγωγές μέσω λιμένα Θεσσαλονίκης. Βαγγέλης Αλεξανδράκης 2321032034

Ο Ζαχαρίας Ζαχαρακόπουλος, άριστος Καταδρομέας κατά τη διάρκεια της θητείας του, είναι ένα αξιόλογο στέλεχος της βιομηχανίας πτυσσόμενων θυρών και περσίδων, υπεύθυνος πωλήσεων της Zitaflex, που εδρεύει στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης.

Ο Καταδρομέας του 1960, οικονομολόγος Ανέστης Πανούσης μας μίλησε για κάποιο ούζο. Περιμένουμε να δούμε πότε και πού θα γίνει. Να’ χουμε, χρόνο να καλέσουμε την ξεναγό από τους Δελφούς και το Γιώργο Κασάπογλου.

Γιώργο Κασάπογλου, Καταδρομέ­α του 1949, μεγαλοεισοδηματία, εάν ­δεν θέλεις να δώσεις οικονομικές ενισχύσεις στην ΛΕΚ και στην Ομοσπονδί­α, δώσε ένα μέγαρο στην Τσιμισκή ή στην παραλιακή λεωφόρο, έτσι για να σκάσουν οι εχθροί μας.

Η κόρη του Χρήστου Ταχτατζόγλου, Αθανασία, είναι στο πτυχίο του χημικού τμήματος - κλάδου βιοχημείας του ΑΠΘ.
Η κόρη του Στέλιου Παπούλα τελείωσε την Ιατρική Σχολή στο Βουκουρέστι και αναμένει την αναγνώριση του ΔΙΚΑΤΣΑ. Θερμά συγχαρητήρια Χρήστο και Στέλιο για τις κόρες σας.

Στις 20 Αυγούστου παντρεύτηκε η κόρη του αείμνηστου Χρήστου Χαρέλη, Πηνελόπη. Στις 3 Σεπτεμβρίου παντρεύτηκε ο γιος (ιατρός) του Κώστα Κουρτίδη, καθώς και η κόρη του Ηλί­α Ακριτίδη. Στις 2 Οκτωβρίου παντρεύτηκε ο ταμίας της ΛΕΚ Θεσσαλονίκης Σάκης Γουδοσάκης. Ευχόμαστε κάθε ευτυχία.

Στους αγαπητούς φίλους - συναδέλφους, Π. Κιουμή, Χ. Κουτσό, Β. Βασιλειάδη και Α. Οικονομίδη, που δεν λείπουν ποτέ απο εκδηλώσεις της ΛΕΚ Θεσσαλονίκης  και της Ομοσπονδίας,  σφίγγουμε δυνατά το χέρι και τους ευχόμαστε υγεία και μακροημέρευση.

Ο Χρήστος Πέτσας μέλος του ΔΣ του ΣΕΔ Ν. Πέλλας διατηρεί κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στην οδό Χατζηδημητρίου 5 στα Γιαννιτσά.

Ο Κώστας Κούντης μέλος της ΛΕΚ Ημαθίας έχει εργοστάσιο κουβερτών στο δρόμο Βέροιας - Έδεσσας, 500 μέτρα πριν τη στροφή για Νάουσα.

Τρία μέλη της ΛΕΔ Χαλκιδικής απέκτησαν ισάριθμα «λοκατζάκια». Είναι οι: Βασίλειος Τσαμπουρίδης από Ολυμπιάδα, υπεύθυνος της ΕΔΟΠΑ, Χρήστος Καρατσές από Αρναία και Αστέριος Τζιτζιρίκας, επίσης από Αρναία. Τους ευχόμαστε να τους ζήσουν και να τα καμαρώσουν, όπως επιθυμούν.

Οι προσπάθειες του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας και Προέδρου της ΛΕΚ Θεσσαλονίκης Δημήτρη Παπαδόπουλου, Αναπληρωτή Καθηγητή του Α.Π.Θ, για ίδρυση λέσχης στη γενέτειρά του, τα Γιάννενα, είχαν αίσιο αποτέλεσμα και η ίδρυση της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Νομού Ιωαννίνων είναι πλέον γεγονός.

Σύνδεση Μέλους

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8