ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ 2007

Νέες και μεγάλες κτιριακές επεκτάσεις πραγματοποίησε τον περασμένο Δεκέμβριο στην επιχείρησή του ο Μυρώδης Μπακιρτζίδης. Πρόσφατα αντικατέστησε όλα τα μηχανήματά του, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας αξίας 4 εκατομμυρίων Ευρώ. Σε χώρο 8.000 τετραγωνικών μέτρων με 50 και πλέον εργαζόμενους, το συγκρότημα τυπογραφείο-βιβλιοδετείο-φακελοποιία δέχεται παραγγελίες από όλη την Ελλάδα. Η ποιότητα, η συνέπεια και οι καλές τιμές χαρακτηρίζουν την εταιρεία Print Shop ΑΕ του Μυρώδη Μπακιρτζίδη, Εφέδρου Αξιωματικού (1963, Ε΄ ΜΚ). Print Shop ΑΕ, Νέα Ευκαρπία (πίσω από το ΤΙΤΑΝ). Τηλ. 2310 681302 & 681195.

Ανακαίνιση πραγματοποίησε, πρόσφατα, ο Λοχίας Γιώργος Κουκίδης στο κατάστημά του στην Β. Ηρακλείο­υ 41. Τα νέα του ηλεκτρολογικά προϊόντα και είδη φωτισμού εκτίθενται όχι μόνον στις βιτρίνες του, αλλά και σ’ όλους τους χώρους του καταστήματός του. Στον ημιώροφο έχει και privé μπαρ, για να προσφέρει ποτό στην πελατεία του. Τα ιδρυτικά μέλη της ΛΕΚ έχουν ιδιαίτερη μεταχείριση και περιποίηση, διότι το κατάστημα του Γιώργου Κουκίδη, ήταν το στέκι που ξεκίνησε η ίδρυση της ΛΕΚ. Γιώργος Κουκίδης, Β. Ηρακλείου 41, τηλ. 2310 231113 & 279483.

Από τον περασμένο Φεβρουάριο αντικατέστησε με νέου τύπου μηχανήματα το πλυντήριο χαλιών του ο Δημήτρης Ιωαννίδης, ένα μέλος με μεγάλη προσφορά στη ΛΕΚ Θεσσαλονίκης από το ξεκίνημά της. Το εργοστάσιο βρίσκεται στη Νέα Αγχίαλο Θεσσαλονίκης. Του ευχόμαστε να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Πλυντήρια χαλιών και φύλαξης “ ΤΑΠΕΤΟ”, Δημήτρης Ιωαννίδης, τηλ. 2310 722900 & 722927.

Σε κέντρο διασκεδάσεως στα Γιάννενα συναντήσαμε τον Καταδρομέα Συνταγματάρχη ε.α. Βασίλη Ροκά, στέλεχος της εταιρείας υποδημάτων DEXIM. Βρέθηκε εκεί για το άνοιγμα καταστήματος της εταιρείας στην ηπειρωτική πρωτεύουσα, όπως έχει κάνει και σε πολλές άλλες πόλεις.

Σέρβις με ανταλλακτικά μικρών οικιακών συσκευών και ηλεκτρολογικών υλικών, είναι το κατάστημα του καταδρομέα Θανάση Τζήμα. Είναι στην οδό Ανδρέου Δημητρίου 5 στις Συκιές (λίγο πριν από τον Άγιο Δημήτριο). Στα εγκαίνια του καταστήματος, που έγιναν 3 Φεβρουαρίου, παρευρέθησαν αρκετοί νέοι καταδρομείς, που είχαν συνυπηρετήσει με τον Θανάση στη Ρεντίνα, το 2004. Θανάσης Τζήμας, τηλ. 2310 621464. Καλές δουλειές.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΡΕΒΕΖΑ και εκδόσεις ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ παρουσίασαν το βιβλίο του Ταξιάρχου ε.α. και Προέδρου της ΛΕΚ Πρέβεζας Πέτρου Αρταβάνη, που είχε τίτλο: «ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΙΚΑ, ΕΞΥΠΝΑ, ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ... ΠΟΝΗΡΑ». Η εκδήλωση έγινε στις 10 Μαρτίου στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης της Πρέβεζας. Για το βιβλίο του συγγραφέα μίλησαν ο Δήμαρχος της Πρέβεζας Μιλτιάδης Κλάπας, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «ΑΚΤΙΑ ΝΙΚΟΠΟΛΙΣ» Νίκος Καράμπελας, η τ. Γυμνασιάρχης κυρία Λαμπρινή Ντουλουμάγκα και ο εκδότης-σκηνοθέτης κ. Άγγελος Σιδεράτος.

Ο Πρόεδρος της ΛΕΚ Τρικάλων και παλαιό μέλος της ΛΕΚ Θεσσαλονίκης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Λουκάς Σκύφτας, αναπτύσσει έντονη δραστηριότητα, όχι μόνον στη Λέσχη στην οποία ηγείται, αλλά και στους κύκλους τους αθλητικούς της μέσης εκπαίδευσης, που τόσα χρόνια υπηρέτησε και υπηρετεί.

Ένα άλλο παλαιό μέλος της ΛΕΚ Θεσσαλονίκης και νυν Πρόεδρος της ΛΕΚ Ημαθίας, ο Αντώνης Φραγκόπουλος, μάθαμε ότι πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε. Ετοιμάζει τραπέζι στο Παλατάκι και ανάμεσα στους προσκεκλημένους του έχει καλεσμένους και μερικούς Δόκιμους του 70 της Δ΄ ΜΚ. Δεν μάθαμε αν στο μενού θα είναι και γουρουνόπουλο. Καλό θα είναι να το ψήσουμε στη Χαλκιδική και να το στείλουμε με τον Αντωνιάδη. Αντώνη, νά’σαι γερός και να χαρείς τη σύνταξή σου.

Το ετήσιο μνημόσυνο του Αείμνηστου Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Μάλαμα θα τελεσθεί την Κυριακή 22 Απριλίου στις 10:30 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου του Γ΄ ΣΣ.

Όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν οικονομικά την οικογένεια του αείμνηστου Κωνσταντίνου Φλώρου, ιδρυτικού μέλους της ΛΕΚ Θεσσαλονίκης, ο λογαριασμός είναι: Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, στο όνομα Σπυρέλη-Φλώρου Ειρήνη, αριθμός λογαριασμού 377/51660558.

Οι σύνδεσμοι της Ομοσπονδίας μας, Κώστας Αλειφτήρας, Θανάσης Σόλας, Κώστας Τσόλκας και Σταύρος Σταθακόπουλος, να έλθουν σε επαφή με την Ομοσπονδία.

Η παρουσία και η συμμετοχή των μελών του ΔΣ της ΛΕΔ Στερεάς Ελλάδας σε κάθε εκδήλωση είναι συγκινητική. Αυτό το έδειξαν για ακόμη μία φορά με την ενεργό συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις στα Ιωάννινα. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρό της Κώστα Θάνο και στους συνεργάτες του.

Παρόντες πάντα και παντού τα μέλη του ΔΣ της ΛΕΚ Πρέβεζας, του ΣΕΔ Πέλλας και της ΛΕΔ Κοζάνης Βασίλης Ράπτης, Δημήτρης Θάνος και Παναγιώτης Χριστόπουλος, αντίστοιχα. Μπράβο σας.

Για την πρόοδο της ΛΕΚ Θεσσαλονίκης Νίκο Παπαϊωάννου δεν χρειάζεται να γράψουμε τίποτε, ούτε για τους συνεργάτες του και τα παιδιά της ομάδας διάσωσης. Αφιερώνουν τουλάχιστον 12 ώρες το 24ωρο στη ΛΕΚ και την ΠΟΕΔ.

«BACK TO PLAY» είναι η ονομασία στο μπαρ που εγκαινίασε πρόσφατα στον πεζόδρομο της οδού Κομνηνών 56 στην Καλαμαριά ο Σωτήρης Τουρουτουτούδης. Απέναντι από το μπαρ έχει το άλλο κατάστημά του, «AZZARO», ανδρικό ντύσιμο, το οποίο ανακαίνισε πρόσφατα, καλύπτοντας όλα τα ανδρικά γούστα. Σωτήρη, σου ευχόμαστε να ανοίξεις και τρίτο κατάστημα. Τηλ. 2310 451188.

Ανακαίνιση έκανε τέλος Ιανουαρίου και το κατάστημα του Μανώλη Τοπούζη «MANOUEL» στην οδό Λέοντος Σοφού 3. Καλεσμένοι αρκετοί φίλοι και πελάτες του Μανώλη και φυσικά πάρα πολλοί καταδρομείς, απόλαυσαν όχι μόνον το ποτό τους, αλλά και την ποικιλία των ενδυμάτων του ανδρικού ντυσίματος στο κατάστημα των 800 τετραγωνικών μέτρων. Να σημειωθεί ότι ο Μανώλης διατηρεί την βιοτεχνία του στην οδό Φρίξου, που ίσως είναι η μοναδική και η μεγαλύτερη βιοτεχνία ετοίμων ανδρικών ενδυμάτων με πάνω από 150 εργαζομένους. Τηλ. 2310 540160.

Από καμιά εκδήλωση της Ομοσπονδίας μας δεν απουσιάζει ο Ταγματάρχης ε.α. Ηλίας Αϊβατιάδης με τη σύζυγό του. Τον αδελφό του Γαβριήλ, που έχει το μηχανουργείο του στο 7ο χλμ Θεσσαλονίκης-Ωραιοκάστρου, έχουμε να δούμε καιρό.

Ο παιδίατρος Γιώργος Βαρλάμης, μέλος της ΛΕΚ από το ξεκίνημα σχεδόν της ίδρυσής της, έχει το ιατρείο του στην οδό Βασ. Όλγας 85. Τηλ. 2310 835422 & 821753.

Τα 30 χρόνια από την ίδρυση του συνεργείου του γιόρτασε στις 10 Μαρτίου σε κοσμικό κέντρο της Θεσσαλονίκης ο Νίκος Χατζόγλου. Προσκεκλημένοι φίλοι, πελάτες και αρκετοί παλαιοί καταδρομείς. Το συνεργείο αυτοκινήτων του Νίκου Χατζόγλου είναι στο 4ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά, στροφή Ωραιοκάστρου. Συνεργείο Α΄ κατηγορίας από πάσης άποψης για κάθε αυτοκίνητο, κυρίως ιαπωνικής κατασκευής και προελεύσεως. Τηλ. 2310 682544.

Ο Λάζαρος Χατζηασλανίδης, παλαιό μέλος της ΛΕΚ Θεσσαλονίκης, κάτοικος Γιαννιτσών και μέλος τώρα του ΣΕΔ Νομού Πέλλης, έχει επεκτείνει σταθερά και ανοδικά την επιχειρηματική του δραστηριότητα σε επιχειρήσεις και ακίνητα στα Γιαννιτσά. Λάζαρε, χαιρόμαστε για την πρόοδό σου. Βόηθα όσο μπορείς το Σύλλογο του Νομού Πέλλης. Ξέρουμε ότι θα το κάνεις.

Ο Γιώργος Μουζής, ο οποίος δραστηριοποιείται στις πωλήσεις και ανταλλαγές σε τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα, ανακαίνισε και πλούτισε με νέα μοντέλα από τροχόσπιτα και τροχοσκηνές το χώρο της επιχείρησής του, στο 18 χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής (πριν την αερογέφυρα του Ρυσίου, δεξιά, πηγαίνοντας για Χαλκιδική). Τροχόσπιτα παντός τύπου, προσφέρει δωρεάν parking και δωρεάν έλεγχο στο χώρο του εφ’ όρου ζωής. Τροχόσπιτα ΜΟΥΖΗ, τηλ. 23920 71462, κιν. 6974 099943.

Δεν μπορώ να μη συγχαρώ τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Γιώργο Μπεμπέτσο, για την άψογη εμφάνιση που παρουσιάζει το ιδιωτικό Γυμνάσιο στο οποίο εργάζεται, στις παρελάσεις των Εθνικών μας Επετείων. Είναι το καλύτερο και δίκαια καταχειροκροτείται. Συγχαρητήρια και πάλι Γιώργο.

Μεταστέγαση του καταστήματός του έκανε πρόσφατα ο Ευάγγελος Φλώρος. Από την Β. Όλγας 154Α, εγκαταστάθηκε στην Παπαδιαμάντη 15 (περιοχή Μαρτίου, Β. Όλγας). Ευάγγελος Φλώρος, ανταλλακτικά αυτοκινήτων, τηλ. 2310 817802 & 448064.

Σύνδεση Μέλους

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8