ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009

Δύο επίλεκτα μέλη της ΛΕΚ Θεσσαλονίκης, οι Λοχίες Γιάννης Δελημήτρου και Μιλτιάδης Παύλου δραστηριοποιούνται στο Δήμο Μίκρας Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στο εθνικό πρόγραμμα εθελοντικής δράσης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, με τίτλο «προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους».
Ο Γιάννης Δελημήτρου, μέλος της ΛΕΚ και με ενεργό συμμετοχή και παρουσία από το 1990, εργάζεται στο Ξενοδοχείο METROPOLITAN επί της Βασιλίσσης Όλγας.
Ο Μιλτιάδης Παύλου, πρωτοστάτησε στην ίδρυση του τμήματος Αλεξιπτωτιστών της Αερολέσχης Θεσσαλονίκης και διετέλεσε εκπαιδευτής ελευθέρας πτώσεως για αρκετά χρόνια.

Ο Νίκος Κράββας, πρώην Δήμαρχος Χαλάστρας, παρέθεσε γεύμα στο Δ.Σ. της Ομάδας 21 Μακεδονίας – Θράκης και σε καταδρομείς στις 10 Ιουνίου στην εξοχική του κατοικία, που βρίσκεται στους ορυζώνες των 800 στρεμμάτων, κοντά στο Δέλτα του Αξιού. Οι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν πρώτα στην περιοχή του Δέλτα του Αξιού και στη συνέχεια στο υπέροχο αγροτικό μουσείο 150 και πλέον χρόνων, για το οποίο εξέφρασαν το θαυμασμό τους και απηύθυναν θερμά συγχαρητήρια στο Νίκο Κράββα.
Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και οι Στρατηγοί Αθαν. Καραντζίκος, Χαράλαμπος Τσιτσιμπίκος και Ελευθέριος Μαυρουδής.
Την κόρη του Βασιλική πάντρεψε με τον εκλεκτό της καρδιάς της ο πρώην πρόεδρος της ΛΕΚ Θεσσαλονίκης Καθηγητής Α.Π.Θ. Θανάσης Καραθανάσης. Το μυστήριο έγινε το Σάββατο 25 Ιουλίου στις 8 το βράδυ στην Ιερά Μονή Αγίας Αναστασίας στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης. Ακολούθησε πλούσια δεξίωση σε κοσμικό κέντρο στην Άνω Περαία, όπου παρευρέθησαν και τίμησαν τους νεόνυμφους πλήθος κόσμου, κυρίως του πνευματικού και όχι μόνον χώρου, καθώς και φίλοι από τις Ειδικές Δυνάμεις. Να ζήσετε ευτυχισμένοι.

Τον γιό του Κωνσταντίνο πάντρεψε με την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία και ο πρώην Αντιπρόεδρος της ΛΕΚ Θεσσαλονίκης, Δικαστικός Επιμελητής, Νίκος Ευθυμίου. Το μυστήριο έγινε την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στις 7 το βράδυ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου Παλαμά Θεσσαλονίκης. Ακολούθησε δεξίωση σε κοσμοπολίτικο κέντρο της Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Η νύφη είναι κόρη του Βουλευτή της Β΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης Γιώργου Σαλαγκούδη. Πέραν των συγγενών και φίλων, παρέστησαν τόσο στην εκκλησία, όσο και στη δεξίωση πλήθος πολιτικών και φυσικά αρκετοί καταδρομείς.
Πέρα από τις ευχές μας για καλή ζωή, ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο, στον μέλλοντα πολιτικό στη Β΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, να πραγματοποιηθούν οι στόχοι του. Του αξίζουν.

Την εγγονή του βάφτισε ο Γ.Γ. της Ομοσπονδίας μας Υποστράτηγος ε.α. Ελευθέριος Μαυρουδής. Το μυστήριο έγινε την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 13:30 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Σίνδο Θεσσαλονίκης. Το όνομά της Ελευθερία. Στο μυστήριο παρευρέθησαν αρκετοί καταδρομείς. Να σας ζήσει.

Ο Δημήτρης Μπακογιάννης, παλαιό μέλος του ΔΣ της ΛΕΚ Θεσσαλονίκης, έχει 5 εγγόνια, ο Αρχιτέκτων Αχιλλέας Αποστόλου 4, το ίδιο και ο Δημήτρης Τζιώρας. Να τα χαίρεσθε.

Ο ιατρός, γενικός χειρουργός, Δημήτρης Ευσταθίου, παλαιό μέλος της ΛΕΚ Θεσσαλονίκης, έχει γίνει οικογενειακός γιατρός πολλών μελών της ΛΕΚ. Ακούγονται τα καλύτερα λόγια όχι μόνον για την επιστημονική του κατάρτιση, αλλά και για το ήθος του. Εργάζεται στην Κλινική του ΙΚΑ «ΠΑΝΑΓΙΑ» στη Νέα Κρήνη και το ιατρείο του βρίσκεται στην Πλατεία Παραμάνα στη Θέρμη, όπου και διαμένει. Τηλ. 2310466282 – 465547.

Στην Κλινική του ΙΚΑ «ΠΑΝΑΓΙΑ», στην Καρδιολογική κλινική, είναι επίσης ο ιατρός Χρήστος Κυρπιζίδης, αξιόλογος επιστήμων και αυτός παλαιό μέλος της ΛΕΚ Θεσσαλονίκης. Το ιατρείο του βρίσκεται στην οδό Καραϊσκάκη 4, τηλ. 2310868642.

Σε γνωστή παραλιακή καφετέρια της Θεσσαλονίκης γιόρτασε την επιτυχία της εγγονής του ο Βαγγέλης Τσακίρης. Η εγγονή του Μαριλία Μαυρίκιου πέρασε και μάλιστα στις πρώτες θέσεις στη Νομική του Α.Π.Θ. στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών. Θερμά συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία Μαριλία.

Ταχεία ανάρρωση ευχόμαστε σε τρεις παλαιμάχους και αξιόλογους συναδέλφους. Είναι οι έφεδροι Αξιωματικοί της 10ετίας του 1960 Παναγιώτης Νότης, Χρήστος Παπαϊωάννου και Γιάννης Σωτηράκης. Και οι τρεις της Ε΄ ΜΚ.

Πολλές συνάξεις καταδρομέων πραγματοποιήθηκαν και αυτό το καλοκαίρι σε διάφορα εξοχικά και σε διάφορα φαγάδικα της Χαλκιδικής και της Πιερίας. Το ΠΚΠ ευχαριστεί για τις προσκλήσεις. Λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί σ’ αρκετές από αυτές. Πάντως αναμφισβήτητα, η μεγαλύτερη πραγματοποιήθηκε στις 8 Αυγούστου στη Βίλα του Βύρωνα Λαμψίδη στη Νέα Σκιώνη στη Χαλκιδική. Έδωσαν το παρών 18 ζευγάρια. Τίμησαν με το παραπάνω το τραπέζι του Βύρωνα, που ήταν πάνω από 25 κιλά σκαθάρια, συναγρίδα και 8 κιλά φαγκρί. Η σύναξη κράτησε μέχρι τα ξημερώματα.

Τα νέα γραφεία της Ομοσπονδίας μας, όπως ενημερωθήκαμε (στη σελίδα 94)  βρίσκονται  στην οδό Βελισσαρίου 1Α, στο Πεδίον του Άρεως, στη Θεσσαλονίκη. Ο χώρος διευθετείται πυρετωδώς και από πληροφορίες που έχει το ΠΚΠ το ΔΣ της Ομοσπονδίας προετοιμάζεται για τα εγκαίνια μέσα στο Νοέμβρη.
Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι το μίσθωμα του κτιρίου το ανέλαβαν δύο μέλη της ΛΕΚ Θεσσαλονίκης. Ας βρεθούν και άλλοι δύο να αναλάβουν τα υπόλοιπα έξοδα της ΠΟΕΔ.
Μακάρι αυτή η πρωτοβουλία να βρει μιμητές σ’ όλες τις Λέσχες μας.

Ο Πρόεδρος της ΛΕΚ Ημαθίας Αντώνης Φραγκόπουλος και τα μέλη του ΔΣ της Λέσχης αναμόρφωσαν κυριολεκτικά το γραφείο και τον εν γένει χώρο της Λέσχης τους, στο Παλατάκι, στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας. Έγινε σωστό παλάτι λένε.. Μέσα Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσουν μία μικρή δεξίωση στην οποία θα προσκληθούν τα μέλη της ΠΟΕΔ και αρκετοί καταδρομείς των όμορων Λεσχών.

Σύνδεση Μέλους

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8